Disoh Logo

Domein
vanaf 1 euro

Populaire domeinnamen

Wereldwijde domeinnaam

2 euro

Bespaar 48%

green Nationaal

green Internationaal

Meest gekozen

Jouw Nederlandse domeinnaam

1 euro

Bespaar 75%

green Nationaal

red Internationaal

Sie wollen das Beste für Ihr Unternehmen

1 euro

Bespaar 23%

green Nationaal

green Internationaal

Heb je al een domeinnaam?

Antwoord op al je vragen

Jij wilt een website of webshop beginnen. Om dit te doen heb jij eerst een domeinnaam nodig. Bij Disoh heb je de mogelijkheid om eenvoudig en goedkoop een domein vast te leggen.

Het grootste voordeel van een domeinnaam vastleggen bij Disoh? Het registreren van een domeinnaam bij Disoh is allereerst al voordelig. Vaak is bij een andere provider het verlengen van een domeinnaam een stuk prijziger, dit is bij Disoh anders. 

Ook bij Disoh kost het verlengen meer dan het registreren van een domeinnaam, toch zijn de kosten van deze verlenging gemiddeld 50% lager dan bij andere providers. Mocht jij vragen hebben over het vastleggen van jouw domeinnaam, neem dan gerust contact op met ons.

Je kan makkelijk en snel een domeinnaam registreren bij Disoh. Je dient eerst te controleren of de door jou gewenste domeinnaam nog vrij is. Dit kun je doen door je domeinnaam in te voeren in de domeinchecker.

Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Wanneer je domeinnaam nog vrij is zie je achter de domein extensie ‘Toevoegen’ staan.

Bepaal vervolgens of je een hosting pakket of extra dienst aan je domeinnaam wilt toevoegen. 

Je sluit een domeinnaam af voor minimaal 12 maanden. Na 12 maanden kan je de domeinnaam verlengen, of laten verlopen. Je zit dus nergens aan vast!

Voor sommige domeinnaamextensies wordt er een andere contractperiode gehanteerd. Dit wordt tijdens het bestellen aangegeven.